Visita a la potabilitzadora d’aigua de Sant Joan Despí

Els dies 16 i 17 de gener els alumnes de 2n d’ESO vam visitar les instal•lacions Agbar per introduir les tècniques de separació de mescles organitzada pel departament de ciències de la naturalesa. A més a més els alumnes van realizar un tast de diferents aigües per establir les propietats organolèptiques de les mateixes. Aquí teniu una petita mostra .
Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a

Visita a la potabilitzadora d’aigua de Sant Joan Despí

ANEM D’ESCALADA!

El dimarts 28 de gener els alumnes de 3r d’ESO es van desplaçar a la muntanya màgica de Montjuïc a practicar escalada a les instal·lacions municipals del CLIMBAT de la foixarda. L’activitat estava programada dins de la matèria d’educació física i va ser tot un èxit on els alumnes van poder posar en pràctica els continguts treballats a classe i van gaudir d’aquest magnífic esport.

Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a ANEM D’ESCALADA!

DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP)

El passat 30 de gener vam celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van fer uns murals amb les biografies de diferents personatges guardonats amb el Premi Nobel de la Pau, que van servir per decorar el centre; els alumnes de 3r, 4t i batxillerat van fer un cinefòrum amb la pel·lícula Una llar al món que tracta el tema dels refugiats.
Paral·lelament a aquestes activitats treballades a les tutories, vam baixar al pati per fer un mural humà on s’hi podia llegir la paraula PAU.Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP)

El 25N a l’Eugeni d’Ors

En motiu del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, en el si de cada grup-classe es va dur a terme una sessió-taller en què es van treballar l’origen d’aquesta commemoració i la detecció de situacions de violència de gènere. A més, els alumnes van fer uns murals per fer front a aquestes situacions.

Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a El 25N a l’Eugeni d’Ors

Lumière! Comença l’aventura

SORTIDA de 4t a la filmoteca. Dimarts 3 de desembre
Un viatge als orígens del cinema de la mà de Thierry Frémaux, qui acompanya una selecció de 108 pel·lícules dels germans Lumière amb una narració documentada, amena i divertida. Una mirada única sobre l’invent del cinematògraf i la inauguració del segle XX a partir d’imatges restaurades de les primeres pel·lícules de la història del cinema.Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a Lumière! Comença l’aventura

PROGRAMA VOLUNTARIS PER LA LLENGUA

Per tercer curs consecutiu, hem engegat el programa de voluntaris per la llengua a l’institut. 80 alumnes d’ESO i batxillerat formen 40 parelles lingüístiques per fer pràctiques de conversa en català, entre una persona que fa poc que viu a Catalunya i una altra que domina el català, tant si és la seva llengua materna com si no. En acabar el voluntariat, els alumnes rebran un diploma que acredita la participació en aquesta activitat.

Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a PROGRAMA VOLUNTARIS PER LA LLENGUA

NOVETATS BIBLIOTECA

Tenim un apartat nou de còmics a la biblioteca i també moltes novetats relacionades amb el gènere (feminisme, homosexualitat, apoderament…).
Recordeu que la biblioteca és oberta cada dia a l’hora del pati i que podeu agafar llibres en préstec per poder-los llegir tranquil·lament a casa. Us hi esperem!

Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a NOVETATS BIBLIOTECA

SORTIDA AL TEATRE 2n ESO

A la primera avaluació, els alumnes de 2n d’ESO des de l’assignatura de Llengua Catalana i Literatura vam anar al Jove Teatre Regina a veure una adaptació contemporània de l’obra El Misantrop de Molière: A-Z (o el Misantrop), un musical molt divertit i representatiu dels nostres dies. En acabar, vam fer una ruta arquitectònica per diferents edificis modernistes de l’Eixample.


Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a SORTIDA AL TEATRE 2n ESO

Sortida al Salting de L’Hospitalet

El passat dilluns 20 de gener vam fer una sortida al Salting de l’Hospitalet de Llobregat amb els alumnes de 1r d’ESO organitzada pel departament d’educació física per gaudir en un entorn diferent de continguts de la matèria com la condició física, els salts, les acrobàcies i també la cohesió de grup.

En vam gaudir molt, una hora i mitja de activitat física sense interrupció!

Us n’hi deixem un petit resum.

Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a Sortida al Salting de L’Hospitalet

Sortida al Wods Hospitalet

El 16/12/20 des de la assignatura de educació física vam anar al wods Hospitalet per posar en pràctica tot el que havíem tractat sobre entrenament de força i allò que estudiarem sobre resistència.
Vam parlar d’entrenament, força, obstacles, alimentació, exposició al fred, relacions i ens ho vam passar força bé!!

I a la part pràctica ho van fer genial!!

Publicat dins de Notícies | Comentaris tancats a Sortida al Wods Hospitalet