Trobada de futbol sala inter-instituts: L’Eugeni d’Ors guanyador per segon any consecutiu

Un cop més l’Eugeni d’Ors va participar a la trobada de futbol sala entre Instituts de l’Hospitalet de LLobregat, realitzada el passat dia 24 de gener. Aquest any L’Eugeni d’Ors va ser seu i es va jugar una fase de grups a la pista de l’instiut.
Van participar cinc equips dels quals dos equips van estar apunt de passar la fase de grups i dos equips van passar a la fase final. En unes semifinals lluitades l’equip format per Aaron Fernandez, Anass Nakache, Essam Kamchaoui, Said Arabi i Ivan Tirado va quedar eliminat. Afortunadament l’equip format per Stephane Ndong, Joel Obama, Jeremy Volquez, Rony , Cristian Melgar, Cristian Sanzhez, Willy Lopez va guanyar la final i per segon any consecutiu l’Eugeni d’Ors ha guanyat la Trobada de Futbol sala. Felicitats als campions i a tots els participants per la seva esportivitat i sacrifici!.

 

TROBADA DE FUTBOL SALA INTER-INSTITUTS 2018

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.