Robòtica 2019

Aquest any els alumnes de tecnologia de 4rt de la ESO han tornat a participar al programa “Impulsem la robòtica, tecnologies creatives a l’aula”. El projecte on participa el Departament d’Ensenyament, Aurduino education i Obra Social “La Caixa” dona la oportunitat als nostres alumnes de transformar el seu rol d’usuaris de tecnologia en creadors de tecnologia. A la fira celebrada al Cosmocaixa els nostres alumnes van tenir la oportunitat de compartir els seus projectes amb altres estudiant d’arreu de Catalunya.

Uns dies després van visitar el  YoMo:”The Youth Mobile Festival”,, organitzat per GMSA, el festival més gran dedicat a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art, el disseny i les matemàtiques per a joves que te lloc dintre de les activitats del Mobile World Congress.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.