La Ciència en Primera Persona a l’Eugeni d’Ors

El proper divendres 29 de novembre la científica Laia Haurie Ibarra ens farà una xerrada titulada “El foc, amic o enemic?“.

cartell_web1

On ens parlarà de la naturalesa i usos del foc al llarg de la història de l’home. Després es tractarà el tema dels incendis i la resposta dels diferents materials que podem trobar habitualment en una edificació en cas d’incendi. Per últim es parlarà de les diferents estratègies de millora de materials i de protecció dels elements estructurals d’un edifici davant del foc. A fi de fer la xerrada més amena es faran petites proves a l’aula per veure el comportament d’alguns materials i sistemes de protecció. Per exemple: plàstics amb i sense retardants de flama i metalls o fustes recoberts amb pintures intumescents.

Aquesta xerrada s’inclou en les activitats del  Dia de la ciència a les escoles 2013 i La ciència en primera persona.   

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.